2_edited.jpg

Ik maak gebruik van integratieve therapie. Dat staat voor een combinatie van verschillende wetenschappelijk verantwoorde therapievormen waaronder Transactionele Analyse, Gestalt therapie, Beeldcommunicatie, cognitieve gedragstherapie en Bio Energetica.

Je kunt bij mij terecht bij angst- en somberheidsklachten, onverwerkt verdriet, piekeren, of wanneer je ervaart telkens in een zelfde kringetje vast te lopen. Ook kan ik je helpen om te gaan met moeizame relaties, bij herstel uit destructieve relaties of herstel na andere moeilijke of pijnlijke situaties in het leven. 

Op een rustige en prettige manier wordt er stilgestaan bij heden en verleden, zonder hard te hoeven graven. Wat belangrijk is voor jouw herstel- of groeiproces laat zichzelf namelijk gemakkelijk vinden in het heden. Dit vinden we door te luisteren en samen te zien wat er nu voor je speelt.

Ik heb geen verborgen agenda’s, geen vooropgezet plan en daarmee ook geen vaste invulling per consult. Het traject is afhankelijk van jou en van wat we onderweg tegenkomen en belangrijk vinden. Als het bij je past is er ruimte voor expressie of kun je opdrachten meekrijgen om deze creatief uit te werken. Tekenen, schrijven, dichten, fotograferen, collage maken; samen kijken we wat werkt voor jou. Het gebruik van verbeelding kan namelijk enorm helpen in het proces van herstel; het kan verdieping brengen, helpen verwerken en je sterker maken. 

psychosociale therapie is als een reis.jpg